Графік роботи:

Прийом замовлень: 24/7
Call-центр: Пн-Пт 9:00-18:00

 

0
Мій кошик
Порівняння
Додайте товари для порівняння

Черешня - плоди черешні мають гармонійне поєднання цукру й кислоти та мають високі смакові якості. В м'якоті плодів міститься 8-11 % цукрів, 0,4-0,7% кислот.

Серед кислот переважне значення має яблучна 83%. Смакові якості і хімічний склад плодів змінюється залежно від ступеня їх достигання і погодних умов. З них виготовляють компоти, варення, соки, сухофрукти, плодово — ягідні вина.

Вибір ділянки під сад. Закладаючи плодові насадження, беруть до уваги рельєф місцевості, якість ґрунту і підґрунтя, глибину залягання підґрунтових вод.

система удобрень:  У молодих садах починають вносити добрива на другий рік після садіння. Органічні добрива вносять до початку плодоношення, один раз через 2-3 роки, а азотні – щороку. Через 4 роки починають вносити фосфорно-калійні добрива.

Сівба:  Садять дерева вручну, напівмеханізовано і механізовано – саджалками. У разі садіння вручну ями копають ямокопачами КЯУ-100, КПЯ-60 на глибину 50-60 см. У кожну яму вносять по 10 кг перегною або компосту, 1 кг суперфосфату і 0,2-0,3 кг калійної солі.

Догляд за посівами:  Обов’язкові міжрядні обробітки, з метою знищення бур’янів та шкідливих патогенів на обпалому листі. Кожного року штамб і скелетні гілки треба очищати від відмерлої кори, моху і лишайників. Дерева з пошкодженою корою необхідно своєчасно і правильно лікувати.

Збирання:  Починають збирати плоди коли вони цілком сформовані. Основна ознака стиглості є смак, досягнення сортових розмірів плоду, забарвлення, плід має легко відокремлюватися від місця кріплення. Основний сорт:  * • Аеліта * • Анонс * • Бігаро оратовського * • Бірюза * • Валерій чкалов * • Валерія * • Василиса * • Вінка * • Дар Млієва * • Дарунок млієва * • Джерело * • Дивовижна * • Дилема * • Дніпровка

 

                                                                   

 

 

Ми рекомендуємо:

Черешня/Вишня

Вгору