Графік роботи:

Прийом замовлень: 24/7
Call-центр: Пн-Пт 9:00-18:00

 

0
Мій кошик
Порівняння
Додайте товари для порівняння

Персик - один з самих смачних і корисних фруктів. Плоди персика - солодкі і соковиті, їх вживають у свіжому вигляді, консервують, виготовляють джем, варення, мармелад, цукати.

М'якоть плодів персика містить цілий комплекс вітамінів аскорбінову кислоту (вітамін С) , вітаміни групи В, провітамін А, мінеральні речовини (калій, кальцій, залізо, мідь та інші), каротин, цукри 15%, органічні кислоти (хінна, яблучна, винна, лимонна та ін), ефірне масло, пектинові речовини.

Закладаючи плодові насадження, беруть до уваги рельєф місцевості, якість ґрунту і підґрунтя, глибину залягання підґрунтових вод. система удобрень: 

У молодих садах починають вносити добрива на другий рік після садіння.

Органічні добрива вносять до початку плодоношення, один раз через 2-3 роки, а азотні – щороку. Через 4 роки починають вносити фосфорно-калійні добрива. Сівба:  Садять дерева вручну, напівмеханізовано і механізовано – саджалками. У разі садіння вручну ями копають ямокопачами КЯУ-100, КПЯ-60 на глибину 50-60 см. У кожну яму вносять по 10 кг перегною або компосту, 1 кг суперфосфату і 0,2-0,3 кг калійної солі.

Догляд за посівами:  Обов’язкові міжрядні обробітки, з метою знищення бур’янів та шкідливих патогенів на обпалому листі.

Кожного року штамб і скелетні гілки треба очищати від відмерлої кори, моху і лишайників. Дерева з пошкодженою корою необхідно своєчасно і правильно лікувати.

Збирання:  Починають збирати плоди коли вони цілком сформовані. Основна ознака стиглості є смак, досягнення сортових розмірів плоду, забарвлення, плід має легко відокремлюватися від місця кріплення.

 

                                                                   

 

 

Ми рекомендуємо:

Персик

Вгору