Графік роботи:

Прийом замовлень: 24/7
Call-центр: Пн-Пт 9:00-18:00

 

0
Мій кошик
Порівняння
Додайте товари для порівняння

Слива – дуже корисна та смачна ягода. З слив виготовляють компоти, варення, повидло, вино.

Вони також використовуються в кондитерській промисловості, їх переробляють на високоякісні сухофрукти (чорнослив). Закладаючи плодові насадження, беруть до уваги рельєф місцевості, якість ґрунту і підґрунтя, глибину залягання підґрунтових вод.

система удобрень:  У молодих садах починають вносити добрива на другий рік після садіння. Органічні добрива вносять до початку плодоношення, один раз через 2-3 роки, а азотні – щороку. Через 4 роки починають вносити фосфорно-калійні добрива. Сівба:  Садять дерева вручну, напівмеханізовано і механізовано – саджалками.

У разі садіння вручну ями копають ямокопачами КЯУ-100, КПЯ-60 на глибину 50-60 см. У кожну яму вносять по 10 кг перегною або компосту, 1 кг суперфосфату і 0,2-0,3 кг калійної солі.

Догляд за посівами:  Обов’язкові міжрядні обробітки, з метою знищення бур’янів та шкідливих патогенів на обпалому листі. Кожного року штамб і скелетні гілки треба очищати від відмерлої кори, моху і лишайників. Дерева з пошкодженою корою необхідно своєчасно і правильно лікувати.

Збирання:  Починають збирати плоди коли вони цілком сформовані. Основна ознака стиглості є смак, досягнення сортових розмірів плоду, забарвлення, плід має легко відокремлюватися від місця кріплення. Основний сорт:  • Волошка • Заманчівая • Кантата • Красуня осені • Лагідна • Ода • Окраса саду • Оригінальна • Пам'ять матері • Розважлива • Фантазія осені • Чарівниця осені

 

 

                                                                   

 

 

Ми рекомендуємо:

Слива

Вгору